Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Precisielandbouw

VIDEO | Combined Powers presenteert VTE: de autonome trekker

Lemken en Krone – samen als Combined Powers – presenteren een autonome trekker: de VTE. Combined Powers demonstreert de VTE met een cultivator, zaaimachine, maaier en schudder. Klaar voor de markt is de VTE nog niet – dit kan nog enkele jaren duren – maar Lemken en Krone laten graag zien wat de machine nu al kan.

Lemken en Krone – samen als Combined Powers – presenteren een autonome trekker: de VTE. Combined Powers demonstreert de VTE met een cultivator, zaaimachine, maaier en schudder. Klaar voor de markt is de VTE nog niet – dit kan nog enkele jaren duren – maar Lemken en Krone laten graag zien wat de machine nu…

De VTE wordt aangedreven door de werktuigen. Bediening en monitoren van de machine gaat via mobiele apparaten. Door het gebruik van verschillende sensoren op en rond de machine kan de VTE in de gaten gehouden worden. In de video vertelt redacteur Gertjan Zevenbergen waarom Lemken en Krone de handen in een geslagen hebben en is de VTE aan het werk te zien. In de juni uitgave van Landbouwmechanisatie wordt verder uitgebreid ingegaan op de machine.