Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

John Deere trekkers met nieuw en groter display

John Deere rust de trekkers voor modeljaar 2024 uit met de nieuwe G5-CommandCenterTM display. Het scherm komt in de 6-, 7-, 8- en 9-serie.

John Deere rust de trekkers voor modeljaar 2024 uit met de nieuwe G5-CommandCenterTM display. Het scherm komt in de 6-, 7-, 8- en 9-serie.

Het nieuwe G5Plus CommandCenterTM biedt standaard onder meer datasynchronisatie,  toepassing van variabele dosering, sectiecontrole en AutoTracTM-geleiding op alle 6-cilindermodellen van de 6R-, 7-, 8- en 9-serie. Het 12,8 inch-G5Plus CommandCenterTM is 33 procent groter dan het vorige display.

Naast een nieuw display krijgen de trekkers in de 6R-serie een nieuw stuurwiel en een nieuw ontworpen stuurkolom. De 7R voor modeljaar 2024 heeft een nieuw stuursysteem met 50 procent meer stuurvermogen. Dat wordt mogelijk gemaakt door de grotere stuurcilinders, die standaard op alle uitvoeringen van de 7R gemonteerd zijn. Om het comfort van de bestuurder tijdens transport te vergroten, heeft de 7R een nieuw stuursysteem dat vergelijkbaar is met de een nieuw Automotive Type Stuur Systeem. Het centreert zichzelf en maakt het gemakkelijker rechtuit te blijven rijden. Deze zogenaamde reactieve stuurfunctie wordt geactiveerd met een sneltoets op het scherm. Alle tractoren van de 7-, 8- en 9-serie krijgen een nieuw hoekstijldisplay met hoge resolutie en een ingebouwde StarFireTM 7000 gps-ontvanger.

Gerelateerde artikelen