Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Powershift voor Case IH Vestrum

Trekkerbouwer Case IH kan de vier trekkersmodellen uit de Vestrum-serie leveren met een ActiveDrive8 Powershift transmissie. Die bak kennen we uit de Maxxum-serie.

Trekkerbouwer Case IH kan de vier trekkersmodellen uit de Vestrum-serie leveren met een ActiveDrive8 Powershift transmissie. Die bak kennen we uit de Maxxum-serie.

De Vestrum werd in 2019 op de markt gebracht en was standaard uitgerust met de continu variabele CVXDrive. De fabrikant biedt nu een optionele powershift met acht versnellingen aan. De ActiveDrive 8 powershift-optie geeft volgens de fabrikant (potentiële) klanten de mogelijkheid een goedkoper alternatief dan de variabele bak te kiezen.

Acht versnellingen in drie groepen. Daar komt de ActiveDrive op neer. Groep één biedt een snelheidsbereik van 0 tot 10,7 km/uur, terwijl groep twee een snelheidsbereik van 4,3 tot 18,1 km/uur heeft. Voor het rijden op de weg kan de transmissie in groep drie starten met een snelheidsbereik van 0-40 km/uur. Een kruipoptie maakt snelheden tot 190 m/u mogelijk.

Vestrum ActiveDrive 8-tractoren zijn verkrijgbaar in twee versies. De zogeheten ‘Selection’-modellen zijn uitgerust met mechanische regelventielen aan de achterkant, een hydraulische pomp van 80 of 110 l/min, een aftakas met drie toerentallen en opties voor fronthef. Er zijn twee dakopties: een versie met laag dak van 2,7m heeft een panoramisch raam, terwijl het standaard dak een hoogte van 2,83m heeft. Airconditioning, passagiersstoel en cabinevering zijn optioneel.

De ‘Advanced’-variant omvat meer opties, waaronder fronthef met fronthefmanagement, elektrohydraulische regelventielen aan de achterkant en functies zoals Advanced Headland Management, automatische geleiding en ISOBUS-opties.