Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X

2022 – 9


Nummer 09
Jaargang 73

Bekijk het vakblad digitaal

(inloggen vereist)

Alleen toegang met een Plus- of Totaal-abonnement

Nu aanvragen

Artikelen uit dit nummer (2022 – 9)

afbeelding

VSS Agro Bio Vibro – Stoppel schillen

21-09-2022 | 3 minuten Redactie

VSS Machinebouw heeft een ondiep werkende stoppelcultivator ontwikkeld die de volledige stoppel afsnijdt. Daarmee past de Bio Vibro goed in een systeem met niet-kerende grondbewerking (NKG).

afbeelding

Waak voor verkeerde zuinigheid

12-09-2022 | 5 minuten Redactie

Het drogen van zaaiuien kost veel gas. Dat verleidt telers er wellicht toe om hun product zoveel mogelijk op het veld te laten drogen. Fout. Uien drogen in een week met mooi weer sneller en goedkoper in de bewaring. Hoe kun je bij hoge gasprijzen uien zo snel en goedkoop mogelijk drogen?

afbeelding

Menko Boersma, voorzitter Fedecom – ‘Te veel onwetendheid’

08-09-2022 | 5 minuten Gertjan Zevenbergen

Menko Boersma, is sinds februari vorig jaar voorzitter van Fedecom. Hij hoopt dat Agrotechniek Holland het grote publiek kan laten zien hoe innovatief de Nederlandse landbouw is.

afbeelding

Eindelijk ATH

06-09-2022 | 5 minuten Albert van der Horst

De zesde editie van Agrotechniek Holland (ATH) staat op punt van beginnen. Wat kunnen bezoekers verwachten op de eerste ATH na corona? Alle trekkermerken zijn deze editie in elk geval van de partij.

afbeelding

Lindner Lintrac 130 – Hebbeding

05-09-2022 | 10 minuten Frank Rijnsburger

Nadat Lindner met Geotrac-serie is gestopt, is de Lintrac 130 de sterkste Lindner die je kunt kopen. Met zijn cvt, vierwielbersturing en compacte formaat is het een unieke trekker. De kleine cabine moet je voor lief nemen.

afbeelding

Beurskriebels

04-09-2022 | 1 minuut Jasper Lentz

Nog een paar dagen en dan opent Agrotechniek Holland zijn deuren. Waar kijken de bezoekers naar uit en in hoeverre heeft het weer invloed op het beursbezoek? LandbouwMechanisatie peilde de stemming.

afbeelding

Kaarten

03-09-2022 | 2 minuten Gertjan Zevenbergen

Nog even en dan kan het weer: machines kijken. Want daar houden we van. En waar kan dat beter dan op een landbouwmachinetentoonstelling?