Al vele jaren wordt er door de organisatie van de Demo-Dagen Papendal een innovatieprijs uitgereikt aan een onderneming die zich heeft onderscheiden in innovatieve zin op de markt van sport, spel, recreatie en openbare ruimte. Deze innovatieprijs, beter bekend als Richard Huberts InnovatiePrijs, wordt op een nieuwe wijze ingevuld. Vanaf 2007 zullen er in samenwerking met twee vakbladen twee innovatieprijzen worden uitgereikt:
1) ‘Demo-Dagen Tuin en Park Techniek Innovatieprijs’: specifiek gericht op mechanisatie.
2) ‘Demo-Dagen Sportfacilities Innovatieprijs’: specifiek gericht op binnen- en buitensportaccommodaties, sport- en speeltoestellen en recreatie.

Aanmelden voor 11 juli
Alleen exposanten van de Demo-Dagen kunnen via een aanmeldingsformulier meedingen naar één van de twee innovatieprijzen. Zij moeten dit doen voor 11 juli. De criteria en aanmeldingsformulier zijn op te vragen bij Salc BV, Edwin de Reus: info@demo-dagen.nl
De aanmeldingen worden door een deskundige, onafhankelijke jury beoordeeld. Eind juli 2007 worden de nominaties bekendgemaakt. Op dinsdag 11 september, de eerste dag van de Demo-Dagen, is de bekendmaking van de twee winnaars tijdens de exposantenborrel.

Jury
De jury bestaat uit de volgende personen:
– P. van der Velden (voorzitter), voorzitter van VSG en burgemeester van Breda.
– J.L.I. Broekaart, clustermanager SenterNovem.
– A. Veerman, Bureau Handhaving Arbeidsinspectie.
– Ing. K. Bosker, voormalig adj. directeur IPC Groene Ruimte en voorzitter van de Tentoonstellingsdirectie van de Demo-Dagen.
– Ir. W.J. Medema van vakblad Tuin en Park Techniek.
– F. Schmitz van vakblad Sportfacilities
– P.F. Coppes, directeur Vereniging Sport en Gemeenten en Salc BV.
Over de jurering worden tot het tijdstip van de prijsuitreiking geen mededelingen gedaan.

Gerelateerde artikelen