Full-line John Deere dealer

John Deere dealer Jan de Winkel, met vestigingen in Brummen en Hengelo (Gld) heeft een derde pand in Goor geopend. Op deze vestiging heeft de dealer het nieuwe John Deere dealerconcept toegepast.
Je vindt hier zowel een totaalaanbod van landbouw- en de professionele tuin&parkmechanisatie als tuinmachines voor de particulier. Het totaalconcept komt voort uit de gedachte van efficiëntie en gemak, laat Jan de Winkel weten. “Bijna alle bedrijven en (overheids-)instanties dienen meer en meer te letten op het kostenaspect. We zien tot op heden vaak dat men per product(groep) een andere leverancier heeft aangezien niet alles op één locatie te verkrijgen is. Door een totaalaanbieder te zijn, vereenvoudig je zeer sterk de servicecomponent. Er is slechts één contactpersoon voor de benodigde nazorg voor een zeer breed pakket. Dit scheelt veel tijd voor de klant en brengt veel gemak.” Van 2 t/m 4 december is de vestiging in Goor te bewonderen tijdens de showdagen, adres is Nieuwenkampsmaten 16 in Goor.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.