Steyr met sterk frontframe

Fabrikant CNH introduceert een sterk frontframe voor alle Steyr kommunaltrekkers. Hierin kunnen zwaardere werktuigen in de front die je ook sneller kunt wisselen, weet Steyr.

Kommunaltrekkers draaien veel met frontwerktuigen zoals sneeuwschuiven, frezen en klepelmaaiers. Deze werktuigen worden groter en zwaarder met dus grotere krachten op de trekker. Hiervoor heeft Steyr een nieuwe heavy duty frontframe gemaakt. Via een snelwisselplaat met hydrauliek is tevens snel een werktuig te wisselen. Krachten worden ook naar de achteras geleidt om overbelasting van de vooras te voorkomen. Het frontframe is leverbaar op alle Steyr Kommunaltrekkers.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.