Hay Aerts weer van start

Troubleshooter Hay Aerts gaat weer van start. De speciale machines zijn weer terug in op hun thuisbasis in Broekhuizen.
Twee jaar geleden verkocht Hay Aerts zijn bedrijf en gingen alle machines en personeel van Hay Aerts Grondverbetering uit Broekhuizen naar Meersen. Dit nieuwe bedrijf ging begin dit jaar failliet. Hay Aerts heeft samen met Tom Pouls alle machine weer terug gekocht van de curator. Zij gaan de kennis en machines weer optimaal inzetten voor de aanleg en onderhoud van onder meer sportvelden, paardenbodems, campings en golfbanen onder de nieuwe bedrijfsnaam Aerts Europa. Ook enkele oud-werknemers zijn weer teruggehaald.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.