Hofstede Timmerman wordt dealer van Jean Heybroek

Jean Heybroek en Hofstede Timmerman hebben een intentie overeenkomst gesloten voor het dealerschap voor de volledige lijn merken die Jean Heybroek voert waaronder Toro, Club Car, Amazone, Antonio Carraro, LM Trac en de nieuwe aanwinst TYM trekkers.
Na de reorganisatie van het dealernetwerk van John Deere verloor Hofstede Timmerman gedwongen hun dealerschap. Hofstede is gaan kijken hoe het gevallen gat van de golf-, tuin- en parkmachines kon worden ingevuld. Gezien de mogelijkheden en de lijn met merken die Jean Heybroek voert, was de eerste voorkeur om met Jean Heybroek in zee te gaan.
Foto v.l.n.r:
Arne van der Valk Area manager Jean Heybroek
Jan Hofstede Directeur eigenaar
Rene Boerdijk vertegenwoordiger
Jan Plooij Sales manager Jean Heybroek

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.