Eerste Herder Kantonnier HS in België

Importeur Pivabo heeft de eerste Herder Kantonnier High Speed in België geleverd aan de Demgro uit Roeselare. Demgro stapt daarmee af van de traditionele combinatie trekker met maaiarm en verzamelwagen.

De Herder Kantonnier High Speed is een zelfrijdende maaimachine met vooropgebouwde Herder maaiarm en een kipbak van 19 kuub. Hij heeft een Vredo-Trac onderstel en een John Deere motor van 205 kW (275 pk). Door de vierwielbesturing is de draaicirkel slechts 10,8 meter.
80 km/h
Handig is ook de hoge transportsnelheid van 80 km/h, vindt Demgro. Het geperforeerde dak van de Jan Veenhuis kipbak van Hardox staal is hydraulisch 90° open te klappen, waardoor de maaiarm in de bak te plaatsen is tijdens transport. Aan de Herder maaiarm zit een 150 cm Ecomaaier met vijzelbak, draaikop en mechanisch pendelsysteem. Demgro heeft ook een vangrailmaaier.
Standaard veel luxe
Standaard is onder meer geveerde luxueuze cabine, dubbele proportionele joystickbediening, airco, groot LCD scherm, dodehoek- en achteruitrijcamera, geveerde vooras met niveauregeling en pendeldemping en automatisch smeersysteem.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.