Nederlands kampioen boomklimmen in actie

Walter Hak is afgelopen weekend in DierenPark Amersfoort voor de 7e keer Nederlands Kampioen Boomklimmen geworden. Hij zal Nederland vertegenwoordigen op de Europese en Wereldkampioenschappen.

Tijdens de Klimkampioenschappen streden 25 boomverzorgers voor de nationale Titel. De zilveren mediale was voor Steven Ibbeling en de bronzen medaille voor Jeroen Snaaijer. Bij de Dames is Nathalie Pronk Nederlands kampioen geworden. Ook hebben enkele boomverzorgers in opleiding deelgenomen aan de wedstrijd. De winnaar van de studentenwedstrijd is Danny Allards. Verder konden ook kinderen onder deskundige begeleiding in bomen klimmen. Filmbeelden van de wedstrijden staan op www.youtube.com/klimkampioenschappen

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.