Canycom F1-serie ruwterreinmaaiers

Canycom introduceert met de F1-serie nieuwe ruwterreinmaaiers. Zowel de styling als de techniek is aangepast. Er zijn drie typen: CM 141, 226 en CMX 227.
Speciaal aan de vierwielaangedreven laagzwaartepuntmaaiers is de korte draaicirkel van 35 cm. Dit bereik je door afremmen van het achterwiel in combinatie met maximale stuuruitslag van 75 graden. De messen zijn zonder gereedschap via een snelsluiting te wisselen. De doorrijhoogte is 23 cm. Zowel de voor en achterwielen als het maaidek zijn kardan aangedreven. Bedieningspedalen zijn rechts en links te monteren; Op de voorwielaandrijving zit een mechanische rem zodat je ook bij steile hellingen naar beneden goed kunt remmen. De CMX227 heeft een Subaru Robin 22 pk benzinemotor met oliekoeler en autochoke. Hij is hydrostatisch aangedreven en kost 10.505 euro exclusief btw. Importeur is Matracom / Eurogarden.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.