Beter Oregon maaidraad: Techni 280°

Oregon introduceert de Techni 280° maaidraad. Deze draad is de meest duurzame en technisch hoogwaardige Oregon maaidraad met het hoogst mogelijke smeltpunt van meer dan 280°C, weet importeur Stierman uit Zutphen.
Met de Techni 280° is de reeks Nylium, Flexiblade en Techniblade draden naar boven uitgebreid. Door het hoge smeltpunt van 280°C is deze draad geschikt voor maaikoppen zonder het risico van versmelting; in het bijzonder de Tap&Go systemen en afgeknipte lengtes zoals de Oregon Jet-Fit koppen. Ook is er minder draadbreuk en dus minder oponthoud tijdens het maaien. De rode draad met zwarte kern is leverbaar in meerdere lengtes en in diktes van 2,5 mm, 2,7 en 3 mm.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.