Maaiharkcombi voor Robogreen

De radiografische bestuurbare Robogreen taludmaaier is nu ook beschikbaar met maaiharkcombi en een rotorkopeg met zaaimachine.

De aanbouwwerktuigen zijn in samenwerking ontwikkeld door H. de Haan Handelsonderneming en Mechanisatiebedrijf Greidanus Winsum. De maaiharkcombi is ideal voor ecologisch maaibeheer. De breedte van de dubbelbands bandhooier is 1,70 meter. Hij heeft een laag eigen gewicht en een linkse aflegging van maaizwad. De aandrijving is via een zware esm bidux en een dubbele messen balk esm bidux. De prijs van maaiharkcombi wordt momenteel berekend. Ook is er een levelbak voor het afrijen van zandbanen in ontwikkeling. De maaiharkcombi is overigens naast op een Robogreen, ook geschikt voor aanbouw op andere machines zoals een Herder arm.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.