Drie nieuwe klepelmaaiers van McConnel

De Engelse fabrikant McConnel introduceert drie nieuwe klepelmaaiers. Het gaat om machines met een breedte van 2,3 tot 2,8 meter, voor montage achter de trekker.

De klepelmaaiers hebben standaard T-klepels en een hydraulische sideshift. De Magnum Euro Open, zo heet de nieuwe maaier, is leverbaar in de uitvoeringen 230, 250 en 280. Het type staat hierbij voor de maaibreedte. Het benodige vermogen is 55, 65 of 75 pk.

De beschermkap, achter de machine, is in vijf posities in te stellen. Zo kun je het gras meer laten verpulveren, of grover laten. De 1000 toeren aandrijving heeft een ingebouwde slipkoppeling. De v-snaren worden automatisch gespannen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.