Koro by Imants komt met nieuwe toplaagmachine

koro1Koro by Imants heeft een nieuwe generatie Field Top Makers ontwikkeld voor het verwijderen van de toplaag van sportgrasvelden. De machine is leverbaar met twee nieuwe rotors.

Behalve de standaardrotor met freeshaken, levert Koro by Imants op de nieuwe Field Top Makers de TerraPlane-rotor en de Universe-rotor. Bij de eerste zijn de freesmessen vervangen door slijtvaste blokken. Daardoor is deze rotor vooral geschikt om de toplaag te verwijderen van sportvelden met een harde ondergrond, velden waarop traditionele freesmessen snel slijten.

De Universe-rotor is speciaal gemaakt voor renovatie van hybride grasvelden: natuurgrasvelden die zijn versterkt met kunstgrasvezels. De beitels op deze rotor zijn in een spiraalvorm op de rotor gemonteerd.

Happen

Bij beide rotors zijn de beitels zo op de rotoren geplaatst  dat ze altijd contact houden met de bodem. Hierdoor wordt voorkomen dat de machine gaat ‘happen’ en de grasmat vlak achterblijft.

koro1

 

 

 

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.