Ruwterreinmaaiers van AS-Motor bij Stierman

20130429_AS_Stierman_2Importeur Stierman gaat via een nog op te zetten dealernetwerk de ruwterreinmaaiers van AS-Motor distribueren. AS-Motor produceert ruwterreinmaaiers, maar ook veegmachines. De tweetaktmotor die de fabrikant op veel machines gebruikt, komt uit eigen huis.

Het assortiment aan ruwterreinmaaiers omvat onder andere de AS 750 RC, een op afstand bedienbare klepelmaaier met rupsonderstel. Naast de AS 750 RC, zijn er ook de Enduro en het vierwielaangedreven equivalent daarvan, de Sherpa. Beide zijn skelterachtige ruwterrein-zitmaaiers met een laag zwaartepunt.

Helthuis stopt

Voormalig importeur Helthuis in Heteren nam per 31 december 2012 afscheid van de Duitse fabrikant AS-Motor vanwege onvrede over de garantievoorwaarden. Voor bestaande klanten blijft Helthuis wel onderdelen leveren die het bedrijf via een ander kanaal betrekt.

20130429_AS_Stierman

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.