Groentechniek Holland bijna volgeboekt

De eerste editie van het vakevenement GroenTechniek Holland is bijna volgeboekt. De beurs vindt plaats van 10 tot en met 12 september in Biddinghuizen. 130 bedrijven presenteren 350 merken. “Er is nog tien procent van de expositievelden beschikbaar”, vertelt beursmanager Willem Bierema.

Met het aanbod van de 130 fabrikanten, importeurs en dealers is de beurs een uitgelezen mogelijkheid te zien wat er nieuw is op het gebied van tuin- en parktechniek. Bierema: “Veel toonaangevende merken zijn van de partij. Daarmee wordt GroenTechniek Holland het totaal evenement waar alles voor aanleg en onderhoud van de groene openbare ruimte gepresenteerd wordt.”

Innovatieprijs

Alle deelnemers die productinnovaties lanceren maken op de beurs in Biddinghuizen kans op het Gouden Klavertje Vier. De prijs die een vakjury toekent aan de meest opvallende innovatie op de beurs. Tot en met maandag 5 augustus kunnen deelnemers nieuwe producten en diensten aanmelden. Op de eerste beursdag, woensdag 10 september, wordt de winnaar bekend gemaakt.

0513 beursfoto web DSC_4270_resize

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.