Nieuwe serie 36V Hitachi

Hitachi presenteert een nieuwe serie 36V machines. De machines kunnen aangesloten worden aan een rugzakbatterij. De accu is geschikt voor het assortiment dat bestaat uit vier bosmaaiers, een heggenschaar, een kettingzaag en een bladblazer en kan 8 uur achtereen gebruikt worden.

De motor in de machines is nauwelijks hoorbaar. Dat maakt de tuingereedschappen geschikt om te gebruiken in de buurt van locaties waar stilte gewenst is. De batterijtechniek zorgt voor een veel power en een hoge productiviteit.

De rugzakbatterij weegt 5,9 kilo, de bijgeleverde adapter 0,5 kilo en de rugzak weegt 1 kilo.

Hitachi rugzakaccu

 

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.