Nedtrac importeert Noremat

Gaston Dekker, eigenaar van Nedtrac, is importeur van Noremat maaiarmen geworden. Sinds een paar maanden is Dekker op zoek naar dealers.

“Hoe groot de afzet wordt, kan ik nu nog niet zeggen”, vertelt de nieuwe importeur die blij is Noremat maaiarmen te mogen importeren. Het gaat om zes typen, waaronder de Axiona, Magistra, Prodigia en de Tonica.

Dekker: “Ik heb alle vertrouwen in een goede Nederlandse afzetmarkt. Het is nu zaak dat de handel gaat groeien, dan komt het goed.”

Noremat is sinds 1981 fabrikant van maaiarmen. De reikwijdte van de machines loopt van 4,5 meter tot 8,30 meter. De machines zijn naar Europesche eisen geproduceerd maar sterk gericht op de Franse markt. Waar nodig gaat Nedtrac de machines aanpassen voor de Nederlandse gebruiker.

noremat

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.