Kubota versmalt M-serie

DSC_0501_resizeDe Japanse fabrikant Kubota liet op Agribex in Brussel een smalspoorversie van de M-serie zien: de Narrow. De minimale breedte van de trekker is 1,25 meter. De M40 Narrow-serie telt zes modellen.

Op Agribex stond het topmodel, de M9540. Deze heeft een viercilinder dieselmotor met een vermogen van 71 kW (97 pk). De trekker is uitgerust met 15 versnellingen voor- en achteruit. Wisselen van rijrichting gaat met een hydraulische omkeerhandel linksonder het stuur.

De trekker heeft een cabine die standaard is voorzien van een airco.

Wintershow

De Nederlandse Kubota-importeur De Vor toont de trekker dit najaar ook op de Wintershow in Achterveld op 27, 28 en 30 december.

DSC_0501_resize

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.