2-deks Green Clipper Compact

Mowing Solutions uit Sint Annaparochie toonde afgelopen week op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg een nieuwe 2-deks uitvoering van de Green Clipper Compact met een werkbreedte van 2,05 m. Volgens de fabrikant is de Clipper speciaal ontwikkeld voor compacte trekkers.

De nieuwe Green Clipper heeft zes maai-elementen.

De nieuwe Green Clipper Compact heeft zes maai-elementen.

De elektrisch aangedreven Green Clipper Compact was er tot voor kort alleen in werkbreedtes van 4,1 m of meer. Met deze smalle versie speelt Mowing Solutions naar eigen zeggen in op vragen voor kleinschaliger gebruik. Elk van de zes messen van de nieuwe variant heeft een eigen elektromotor. Ze krijgen hun voeding vanaf een aftakas-aangedreven generator in de hef van de trekker. De messen van de Green Clipper Compact zijn niet meer vlak, maar licht gebogen, waardoor ze volgens Evert van der Ploeg van Mowing Solutions nu 20% minder energie vragen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.