Kobelco SK75SR voor Glijnis

kemp_5899_afl_KOBELCO_SK75SR_J_Glijnis_06_resizeHet loon- en verhuurbedrijf J. Glijnis in Zoetermeer heeft een nieuwe midigraafmachine van Kobelco in gebruik genomen. De SK75SR is gespoten de bedrijfskleuren van Glijnis en voorzien van professionele belettering.

De SK75SR voldoet aan de jongste milieueisen en heeft Kobelco’s motorkoelsysteem iNDr dat de geluidsdruk laag houdt. Kobelco’s aanpak met betrekking tot een laag brandstofverbruik NEXT-3E zit nu ook op dit model met een kleine zwenkradius. Het levert besparingen op tot 31 procent met meer rendement per draaiuur zonder verlies van capaciteit.

De Kobelco SK75SR heeft standaard extra functies die proportioneel via de joysticks te bedienen zijn. Ook heeft hij een luchtgeveerde en verwarmde stoel. De nieuwe ROPS-cabine draagt bij de veiligheid en biedt veel zicht en opbergruimte. Glijnis is actief op het gebied van agrarisch loonwerk, maaiwerk en cultuurtechnische werken.

kemp_5899_afl_KOBELCO_SK75SR_J_Glijnis_06_resize

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.