Onderdelen Encore-zeroturnmaaiers bij Overmars

20140325_Encore_zeroturn_onderdelen_OvermarsCF Tuintechniek BV in Krabbedijke maakte onlangs bekend te stoppen met alle activiteiten waaronder de import van zeroturnmaaiers van Grasshopper en Encore. Overmars levert voorlopig Encore-onderdelen.

De import van het Amerikaanse Grasshopper ging over van CF Tuintechniek naar Lozeman in Elst. Overmars in het Gelderse Twello is dealer van een veelheid aan machines en gereedschappen voor tuin en park voor zowel professionals als particulieren, waaronder de Amerikaanse Encore-zeroturnmaaiers. Het bedrijf nam de voorraad onderdelen voor Encore-zeroturnmaaiers over van CF Tuintechniek.

Overmars laat weten de onderdelen te leveren totdat een nieuwe importeur is aangesteld.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.