Van Wamel introduceert nieuwe Perfect klepelmaaier

IMG_1925Van Wamel uit Beneden-Leeuwen heeft een nieuwe Perfect klepelmaaier geïntroduceerd. De nieuwe machine, Type KW, heeft een grotere werkbreedte dan andere klepelmaaiers van Perfect.

De KW is leverbaar met een werkbreedte van 245 tot 300 cm en leent zich volgens Van Wamel onder meer voor het schonen van lichter braakland, de verwerking van groenbemester en wegbermbeheer. De driepuntsbok kan handmatig versteld worden waardoor de machine 48 cm in verstek gezet kan worden.

De Perfect klepelas is voorzien van 0,8 kg zware klepels die met M20 bouten en uitwisselbare stalen busjes gemonteerd zijn. Een 540 toeren tandwielkast en vier v-snaren met automatische spanrol zorgen volgens Van Wamel voor een efficiënte en veilige overbrenging van het vermogen naar de klepelas. De klepelmaaier is verkrijgbaar vanaf € 5.475.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.