Jacobsen Bi-directional groomer voor greens

20141014_Jacobsen_eclipse_2Ransomes Jacobsen kan vanaf heden de standaard groomer op zelfrijdende Jacobsen-greensmaaiers en de Eclipse 2-handmaaier met zwevend opgehangen maai-unit vervangen door de Bi-directional groomer.

De standaard groomer is de meest verkochte op de greensmaaiers legt Cees Wolters van Ransomes Jacobsen-importeur Pols Zuidland uit. Maar er zijn, afhankelijk van de grassoortenkeuze op de greens, gebruikers die deze groomer te agressief vinden. Zij kunnen kiezen voor de Bi-directional groomer.

De Bi-directional groomer heeft geen verticale mesjes maar borsteltjes om het te maaien gras rechtop te zetten. De hardheid van de borstel is te variëren. Iedere gebruiker kan dus de hardheid kiezen, passend bij het grasbestand. De Bi-directional groomer is een kunststofrol met in visgraatvorm geplaatste borsteltjes.

20141014_Jacobsen_eclipse_3

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.