IPC Groene Ruimte zelfstandig verder

IPC Groene Ruimte en de Stichting Wellant hebben de vennootschappelijke samenwerking beëindigd. De verzelfstandiging van IPC betekent niet dat de relatie tussen beide parten verbroken is.

IPC Groene Ruimte gaat door op de ingeslagen weg van ontwikkeling en innovatie, zo meldt het bedrijf. Door de verzelfstandiging van IPC Groene Ruimte kunnen de medewerkers van IPC zich focussen op nieuwe ontwikkelingen in de groene buitenruimte en het delen van kennis.

De huidige interim-directeur Erik Poelman is aangesteld tot nieuwe directeur van IPC Groene Ruimte. Poelman leidde eerder de reorganisatie van IPC Groene Ruimte en heeft veel ervaring binnen de trainings- en opleidingswereld.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.