Rupsen voor BCS-tweewielers

Importeur ZHE Heijningen introduceert rupsen voor de BCS-tweewielers. Een aantal modellen uit de 600- en 700 serie kan met de rupsen worden uitgerust. Voor de taludmaaiers zijn er rupsen die voorzien kunnen worden van spike-doppen.

De rupsen voor de professionele Italiaanse tweewielers zijn 180 mm breed en maken een voetafdruk 550 mm of 600 mm lang. De laatste kost exclusief btw 1.839 euro. Het goedkoopste rupsstel is de Z23-P28 voor het semi-professionele gebruik en vervangen wielen met banden met de maat 5,0-10. Ze kosten exclusief btw 1.495 euro.

Taluds

Onder de BCS 630, 738 en 740 passen de standard rupsen die 1.695 euro kosten. De Tilting-rupsen zijn voor de BCS 750 en kosten 1.782 euro. De duurste rupsen zijn de Easy Drive-rupsen en zijn voor de BCS 630WS en 660. WS verwijst naar de toepasbaarheid van de machine op taluds.

20150716_Rupsen_voor_BCS

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.