GTH 2015: Roberine presenteert driedelige kooimaaier

Op GroenTechniek Holland wordt de eerste driedelige kooimaaier van Roberine gepresenteerd. De machine is verkrijgbaar met een driedelige klepel- (F3) of driedelige kooimaaier (R3).

De Roberine heeft een 30 kW (41 pk) dieselmotor van Yanmar. De draaicirkel van de machine is 1,80 meter. Het gewicht, zonder cabine, bedraagt 1.195 kg. De Roberine is, zo melden de makers, compact en wendbaar. Standaard is de machine uitgevoerd met 4-wielaandrijving. De kooien zijn verkrijgbaar met een diameter van 180mm en de Jumbo 250mm. De eenvoudige verstelling van de maaihoogtes maakt de machine breed inzetbaar.

Eenvoudig vervoeren

De Roberine is tijdens transport 135 cm breed en door het geringe gewicht, past deze machine in een gesloten bestelbus. De machine is dus eenvoudig te transporteren en hoeft niet op de locatie te blijven staan.

Roberine

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.