VIDEO GTH 2015: Voorbeschouwing

GTH 2015 is begonnen. Met 180 deelnemers en 450 merken is de tweede editie van de beurs flink gegroeid ten opzichte van het evenement in 2013. De organisatie hoopt als het om bezoekersaantallen gaat op een evenaring van twee jaar geleden. Als het aan beursmanager Willem Bierema ligt, dan moet dat lukken. Hij blikt vooruit en vertelt wat de bezoekers kunnen verwachten.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

1 Reactie op VIDEO GTH 2015: Voorbeschouwing

  1. Avatar Siebren schreef:

    Beurs was leuk alleen jammer dat het een erg statische beurs is.
    Weinig machines in gebruik, veel in keurige rijtjes opgesteld.
    Dat is jammer altijd leuk om een machine even te proberen.