Sterkere Combicut CC66 van Aebi

De Zwitserse fabrikant Aebi brengt een sterkere variant van de Combicut CC66-eenasser op de markt. Het nieuwe model heeft een motorvermogen van 16,8 kW (23 pk).

Speciaal voor werk dat veel vermogen vraagt, zoals mulchen en sneeuwblazen, heeft Aebi de Combicut-eenassige trekkerserie naar boven toe uitgebreid. Er was al een variant met een vermogen van 13,2 kW (18 pk). De nieuwe machine haalt 16,8 kW (23 pk) uit een 627 cc tweecilinder motor.

Rijsnelheid

De machine is uitgevoerd met hydrostatische aandrijving en kan worden uitgerust met Automatic Driving Control (ADC). Met dit systeem gaat de rijsnelheid automatisch omlaag als de motor hard moet werken en neemt de snelheid weer toe als de trekker minder zwaar wordt belast.

Aebi cc_agriculture_0260

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.