ASH Group actief in Noord-Amerikaanse gladheidsbestrijding

De ASH Group neemt zowel Meyer Products als Swenson Spreaders over. Beide fabrikanten produceren werktuigen voor de winterdiensten in Noord-Amerika.

Meyers Products is gevestigd in Cleveland, Ohio. Het bedrijf produceert sneeuwschuiven en zoutstrooiers voor zowel de thuisgebruiker als de professionele gebruiker. Swenson Spreaders levert voornamelijk strooiers voor montage op vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen.

Ontwikkelingen

De overname biedt voor ASH Group de toegang naar de Noord-Amerikaanse markt. Volgens Walter T. Vogels, voorzitter van ASH Group, ondersteunt de overname de ontwikkelingen in de gladheidsbestrijding. Met behulp van de technische kennis van ASH Group wil het bedrijf de bestaande machines verbeteren.

Onder de ASH Group vallen ook de Zwitserse Aebi Group en de Duitse Schmidt Group.

 

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.