Aandeel elektrische machines groeit

Het verkoopvolume van tuin- en parkmachines is in het eerste half jaar van 2015 ten opzichte van 2014 gegroeid met 7,7 procent. Dat meldt de European Garden Machinery Federation.

Dee groei is met name terug te zien in het aandeel elektrisch en accu-aangedreven machines. Fedecom meldt dat de European Garden Machinery Federation de verkoopcijfers tijdens haar jaarvergadering heeft gepresenteerd.

Tijdens de jaarvergardering is onder meer gebleken dat de positieve marktontwikkeling geldt voor zowel handgedragen machines als machines op wielen. De kettingzagen tonen een tegenovergesteld beeld met een kleine afname.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.