Kroon Oil voegt alkylaatbenzine toe aan assortiment

fuel-optimix-2t-kroonKroon-Oil heeft haar assortiment uitgebreid met een 2-takt mengsmering en 4-takt alkylaatbenzine. De producten, Fuel Optimix 2T en Fuel Optimum 4T genaamd, zijn volgens Kroon een milieuvriendelijk alternatief voor ‘gewone’ brandstoffen.

Fuel Optimum 4T en Fuel Optimix 2T zijn onder andere geschikt voor tuin en park. Een 4-takt alkylaatbenzine en een 2-takt mengsmering op basis van alkylaatbenzine en vol-synthetische, 2-taktmotorolie. Door de bijzondere samenstelling zijn de producten beter voor mens, milieu en machine.

fuel-optimum-4t-kroon-oilNaast tuin en park, zijn Fuel Optimum 4T en Fuel Optimix 2T ook geschikt voor andere 4-takt en 2-takt motoren. Kroon noemt daarbij quads, generatoren en oldtimers. Beide producten zijn verkrijgbaar in een verpakking van 5 liter.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.