Favoriet

Algemeen

Functioneel groen in Hardenberg

De Tuin en Park-vakbeurs Groene Sector in Hardenberg kenmerkt zich ook dit jaar weer door een positieve bedrijvigheid met een grote variatie aan standhouders, demonstraties en veel publiek. U kunt er vandaag nog naar toe.

De Tuin & Park-vakbeurs Groene Sector in Hardenberg kenmerkt zich ook dit jaar weer door een positieve bedrijvigheid met een grote variatie aan standhouders, demonstraties en veel publiek. U kunt er vandaag nog naar toe.

Volgens de organiserende HAL lag het bezoekersaantal op de eerste dag (dinsdag 12 januari jl.) zo’n 250 onder de dinsdag van vorig jaar. Gisteren ging het bezoekersaantal echter ruim 500 in de plus. Naast techniek en alle aanverwante zaken biedt de Groene Sector interessante activiteiten als de showdemonstraties van het Axetreme team, tuinaanleg door leerlingen van groene opleidingen en dagelijks het symposium ‘alternatieve onkruidbestrijding’. Door de locatie van Hardenberg dicht tegen de Duitse grens weten ook toenemend onze oosterburen de vakbeurs te vinden. De Groene Sector verbindt volgens de organisatie professionals uit alle windstreken. De kans om dat in Hardenberg met eigen ogen te bekijken is er vandaag nog van 13.00 tot 21.00 uur in de Evenementenhal aan de Energieweg.

Gerelateerde artikelen