Viking presenteert nieuwe MB 448 VC

Viking maakt bekend de 4-serie maaiers uit te breiden met de nieuwe MB448 VC. De machine heeft een traploze Vario-aandrijving en met een maaibreedte kan het volgens de fabrikant gazons tot 1.200 vierkante meter aan.

De Viking MB448 VC is voorzien van een zogeheten ReadyStart-systeem. De fabrikant claimt daarmee dat de motor altijd makkelijk start. Door het lage zwaartepunt, ligt de maaier stevig op de grond. De motor van de Viking is gemonteerd op vibratiedempende elementen.

Met de mulchkit  kan de MB 448 VC met een paar handelingen omgebouwd worden tot mulchmaaier. Daarvoor moet de grasopvangbox verwijderd worden voordat de mulchwig en het mulchmes bevestigd kunnen worden.

Viking

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.