Machine voor kunstgrasonderhoud

Machines voor het onderhoud van kunstgrasvelden hebben borstelunits die vuil opnemen en het instrooimateriaal verdelen. Alles staat of valt bij een goede afstelling. Waar moet je dan aan denken?

Verti-Clean_onderhoud

Fabrikant Redexim heeft een machine, de Verti-Clean, die bestaat uit een as met vier borstelelementen. De as wordt aangedreven door een wiel waarop de machine loopt. De borstel werpt het vuil op de zeven. Met een afschermplaat kun je bepalen waar het vuil terecht komt. De afstelling van de machine hangt af van het instrooimateriaal, de rijsnelheid en de weersomstandigheden.

Hoe je de borstelunits van de Verti-Clean afstelt, wat je moet weten over de ketting, wanneer je de lagers moet smeren en hoe je de afschermplaat afstelt is te lezen in vakblad Tuin en Park Techniek. Nog geen abonnee?Start nu met een proefabonnement

 
Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.