Updates voor John Deere X-maaiers

John Deere heeft de zitmaaiers in de X700- en X900-serie van een update voorzien. Beide maaiers hebben onder meer een digitaal dashboard gekregen. De X750 kan vanaf nu ook voorzien worden van een sneeuwblazer.

De sneeuwblazer van 47 inch voor de X750-serie heeft een hydraulisch werprad en een zwaar aandrijfsysteem waardoor het volgens de fabrikant effectief is in een dik pak sneeuw.

Vulniveau

In de X900 serie heeft de X950R met achteruitworp een zogenoemde Bagger Empty Assist-Systeem gekregen. Met een vulniveau-indicator weet de bestuurder hoeveel materiaal is verzameld in de opvangzak. Bagger Empty Assist gebruikt een ultrasone sensor in de opvangunit en een digitale display op het instrumentenpaneel om het vulniveau aan te geven. Met dit systeem wordt de kans op blokkering van de grastunnel volgens de fabrikant  verkleind.

Overall

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.