ATH 2016: Kemp onkruidborstel past hoogte zelf aan

Het Houtense bedrijf Kemp Machines introduceert op AgroTechniek Holland in Biddinghuizen een nieuwe onkruidborstel. De borstel is aan te koppelen aan een minishovel, minikraan, heftruck of trekker.

De borstel volgt de bodem dankzij de pendelende frameconstructie. Bij oneffenheden van ongeveer 15 centimeter past de borstel zelf de hoogte aan. Door de hoek van de borstel te verstellen, pas je de agressiviteit van het borstelen aan.

De borstel is leverbaar van bladstaal of staalkabel en heeft een diameter van 750 mm. De zwenkfunctie zorgt ervoor dat de borstel zowel links als rechts naast de machine kan vegen. De bestuurder houdt hierbij goed zicht op het werk, aldus de fabrikant. Een optionele rubbermat voorkomt dat vuil en steentjes wegschieten.

Onrkuidborstel-Kemp-machines-1

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.