Bahco komt met accu snoeischaar en bladblazer

Gereedschapsfabrikant Bahco komt met twee elektrische snoeischaren en een bladblazer. Alle machines werken op een accu die de gebruiker om de middel of op de rug draagt.

De BCL21 snoeischaar weegt 670 gram en is geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers. De schaar knipt in drie standen; progressief snel, progressief comfort of snel knippen met halfgeopende snijkop. Deze knipstand selecteer je via de knoppen op de accu. De accu heeft een vermogen van 865 Watt en hangt aan een riem. De gebruiker draagt deze riem om zijn middel. Op een acculading werkt de schaar maximaal negen uur. Het volledig opladen van de accu neemt eveneens negen uur in beslag. De schaar knipt takken tot 35 mm. Voor de dikkere takken levert de fabrikant de BCL22.

Dikke takken

De BCL22 knipt takken tot 45 mm. De schaar weegt 860 gram en werkt op een 1.730 Watt accu. De gebruiker draagt deze accu aan een harnas op zijn rug. Met één accu snoei je maximaal 15 uur. Opladen van de accu duurt vijf uur. De BCL22 heeft een vierde knipstand; snel knippen zonder half geopende snijkop.

BCL22_65

De BCL22 knipt takken met een diameter tot 45 mm.

Bladblazer

Naast de snoeischaren komt Bahco ook met een elektrische bladblazer op de markt. Deze machine sluit je aan op een 2.000 Watt accupack. Volgens de fabrikant werkt de bladblazer de hele dag op één acculading. Het opladen van de accu duurt maximaal vijftien uur.

BCL1B_05

De accu weegt 5,9 kg.

De blazer weegt 2,55 kilo. Met de keuzeknop selecteer je één van de vijf blaassnelheden. Het gebogen luchtkanaal corrigeert de krachten die ontstaan tijdens het blazen. De blazer blijft hierdoor in balans en je pols  wordt niet belast, aldus Bahco.

BCL142A

De bladblazer is te voorzien van verschillende blaasmonden.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.