Toro presenteert nieuwe serie zeroturnmaaiers

Toro breidt het assortiment uit met een nieuwe serie zeroturnmaaiers. De Titan HD-serie bestaat uit tien verschillende types. De verschillen zitten hem in de motor en de breedte van het maaidek.

Er is keuze uit drie verschillende motoren: Toro, Kohler of Kawasaki. De vermogens varieren hierbij van 20,5 pk tot 25 pk. Geen enorme verschillen dus. In de breedte van het maaidek zit wel variatie. De kleinste variant beschikt over een 1,22 meter breed dek. De grootste variant gaat tot 1,52 meter. De maaihoogte is met 2,5 tot 12,7 cm bij alle machine gelijk

Comfort

De grote varianten beschikken over een geveerde stoel met hoge rugleuning. Verder zit er aan de zijkant een bevestiging voor een bosmaaier. De bodemplaat is opklapbaar. Voor onderhoud kun je zo bij de snaren van het maaidek komen.

09062016_titan_lineup_2

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.