Stihl introduceert nieuwe accuheggenschaar

Stihl introduceert en HSA 56. De accuheggenschaar weegt zonder accu 2,9 kg, met accu is het gewicht 3,8. De lichtgewicht machine heeft 45 centimeter lange dubbelzijdige messen en kan binnen een uur worden opgeladen.

Een volle accu, in dit geval een AK10, is goed voor 40 minuten onafgebroken snoeien, dat komt volgens Stihl overeen met een haag 70 meter lang en 2 meter hoog. De zogenoemde AK10- en AK20-accu’s van Stihl zijn compatibel met alle machines van het Compact AccuSysteem. Wie meerdere producten van dit systeem bezit, kan de accu’s dus voor verschillende machines gebruiken.

De HSA 56 heggenschaar kost 249 euro inclusief accu en lader. De machine kost zonder lader en accu 189 euro.

HSA56-stihl

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.