VIDEO: Heggenscharen triple-test

Pellenc, Husqvarna en Hitachi. Tuin en Park Techniek testte de elektrische heggenscharen van de drie merken. Geen uitlaatgas, minder lawaai en de rugzakaccu heeft bijna onbeperkt energie.

Hitachi en Husqvarna bieden keuze: een kleine accu in de schaar of een grote accu op de rug. Pellenc heeft alleen de rugzak­accu. Die is veruit het lichtst van de drie rugzakaccu's. In het oktobernummer van Tuin en Park Techniek zijn alle voor- en nadelen, de technische gegevens, conclusies en testresultaten te lezen. Start nu met een proefabonnement

 
Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.