Pellenc introduceert Ergo Nozzle

Pellenc brengt de Ergo Nozzle op de markt. De accessoire voor de bladblazer Airion 2 zorgt ervoor dat de  belasting op de pols vermindert. Stierman de Leeuw is de Nederlandse importeur van Pellenc.

Met de Ergo Nozzle kan op twee maneren gewerkt worden. De comfortabele manier, waarbij de druk op de pols verminderd wordt, en de zogenoemde zware werk manier. De Nozzle wordt op de blaaspijp van de Airion geplaatst. Bij de comfortabele manier van werken wijst deze accessoire naar beneden. De trillingen en druk op de pols worden hierdoor verminderd. Wanneer het zware werk verricht moet worden wordt de richting van de Ergo Nozzle naar boven gericht.

De Airion 2 is geschikt voor links- en rechtshandigen en kan uitgebreid  worden met een blaasbuis van 65 mm. De blazer weegt 2,6 kg en produceert 79 dB geluid.

Airion-ergo-nozzle

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.