Favoriet

Reinigen

Dynaset-straatreiniger met kunststof tankopbouw

Dynaset toont op de GaLaBau een vernieuwde straatreiniger. De Duitse Fabrikant vervangt de stalen tanks voor kunststof bakken. Dit maakt de reiniger lichter, aldus de fabrikant.

De hogedrukreinigers zijn in vier groottes verkrijgbaar. De KPL S heeft een tank van 280 liter. De KPL M heeft twee tanks en de KPL L drie stuks. De KPL XL is met 1.120 liter de grootste variant. De pomp levert een druk van 200 bar en spuit 30 liter per minuut. Er is ook keuze uit een pomp met een druk van 180 of 220 bar. Alle pompen worden hydraulisch aangedreven.

Gewicht

Bij de KPL S ligt de tank in de breedte op het frame. Het zwaartepunt ligt hierdoor zo dicht mogelijk bij de machine, aldus de fabrikant. Bij de grotere series monteert Dynaset de tanks in de lengte. Het frame is van gegalvaniseerd staal.Dynaset-KPL-2016

Spuitboom

De spuitboom van KPL S is 1,5 meter breed. De KPL M en L gaan van 1,5 tot 2,0 meter. De KPL XL spuit 2,5 meter breed. De hoek van de sproeiboom is horizontaal aan te passen.

Verder heeft de reiniger een haspel met 20 meter slang en een spuitpistool. Zo kun je ook spuiten op de plekken waar je met de machine niet bij komt.