MK Martin maaiers en frezen naar Europa

Het machineprogramma van het Canadese merk MK Martin zijn via de Belgische importeur Herco Machinery naar Europa gehaald. MK Martin maakt onder andere Pulsar-cirkelmaaiers en RT-grondfrezen.

MK Martin maakt sinds 1969 machines voor de Canadese en Amerikaanse markt. Herco Machinery heeft besloten de machines naar Europa te halen. Naar eigen zeggen heeft de duurzaamheid en het oog voor detail het Belgische bedrijf het besluit doen nemen.

Cirkelmaaier

De cirkelmaaiers van Pulsar zijn er met een achter- en zij-uitworp. De maaihoogte is eenvoudig in te stellen. Het maaidek heeft 3 messen. De vier rubberen wielen zijn verstelbaar. De cirkelmaaier is er met een werkbreedte van 122 en 152 centimeter. De prijs voor de maaier van 122 centimeter is 2245 euro inclusief btw. De andere maaier kost 2510 euro.

MK-martin-maaier

RT-frezen

De RT-frezen hebben 6 messen per bevestiging. De frees is verkrijgbaar met twee werkbreedtes, net als bij de maaiers is dat 122 en 152 centimeter. Beide machines hebben een werkdiepte van 14 centimeter. Inclusief btw kost de frees met een werkbreedte van 122 centimeter 2990 euro. Voor de 152 centimeter variant is de prijs inclusief btw 3470 euro.
MK-martin-frees

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.