Twee nieuwe boomfrezen voor Bobcat-schrankladers

Machinefabrikant Bobcat breidt het assortiment uit met twee nieuwe boomfrezen. De FRC150HT heeft een werkbreedte van 150 cm. De FRC200HT werkt 200 cm breed.

De nieuwe varianten vervangen de eerdere modellen. Het grote verschil is de freestrommel. Deze trommel is nieuw ontworpen. De trommel van de FRTC150HT beschikt over 30 tanden. De FRC200HT heeft 36 tanden.

Beter zicht

Verder zijn de hydrauliekslangen beter weggewerkt. Hierdoor heeft de bestuurder beter zicht op de werkzaamheden. Verder nam het totale gewicht van het werktuig af. De nieuwe boomfrezen passen op de T770H, T870H, S770H, S850H en de A770H.

Boomfrees 2

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.