VIDEO: Z1 Stand-on maaier van Ferris

De Z1 stand-on maaier van Ferris draagt officieel de naam SRS: Soft Ride Stand-on. ‘Soft’ verwijst naar het afgeveerde plateau en voorgevormde kussen aan de achterkant van de maaier, waar je met je bovenbenen tegenaan leunt. Tuin en Park Techniek maakte een proefrit.

Het vermogen dat de Ferris haalt uit een tweecilinder benzinemotor van Kawasaki is 14 kW (19pk). De 23 liter grote brandstoftank zit achter het kussen boven de as. De tankdop zit aan de rechterkant. Hier kun je met de jerrycan of tankslang goed bij komen.

Het complete verhaal over de Ferris Soft Ride Stand-on, met daarin onder meer de technische gegevens, informatie over de bediening en gewichtsverdeling én de prijs van de maaier, is te lezen in de maaispecial van Tuin en Park Techniek die op 24 maart verschijnt.Start nu met een proefabonnement

 
Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.