VIDEO: Ruwterreinmaaiers getest

Ruwterreinmaaiers danken hun vaardig­heid om door ruw terrein te banjeren aan een sterke motor, een groot en sterk mes en aan trekkerbandprofiel op de banden. Met de AS-Motor en de Etesia die Tuin en Park Techniek testte kun je veilig een talud op. We ontdekten de verschillen tussen deze twee vierwielaangedreven ruwterreinmaaiers.

Testresultaten, technische gegevens, conclusies en meetgegevens zijn te lezen in de maai-special van Tuin en Park TechniekStart nu met een proefabonnement

 
Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.