Nieuwe Efco-bosmaaier voor professionele gebruiker

Machinefabrikant Efco presenteert de DS 3000 S. Deze bosmaaier heeft een nieuw design en is voorzien van de zogenaamde ‘always on-functie’.

De 2-takt motor heeft een vermogen van 1,1 kW (1,5 pk). De ‘always on-functie’ zorgt ervoor dat de aan/uit-knop automatisch terugschakelt zodra je de motor uitzet. Hierdoor hoef je niet eerst de schakelaar terug te zetten voordat je de motor weer wilt starten.

Minder spatschade

De kunststof beschermkap om de draadkop heeft een nieuw design gekregen. Volgens de fabrikant vangt deze het maaisel, vuil en steentjes beter op. De aandrijfas bestaat uit massief staal. De maaier weegt ongeveer 6 kg. Naast een draagharnas wordt een stalen maaimes standaard bijgeleverd.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.